Danny Vera brengt volgend jaar ook een optreden met orkest in de Ziggo Dome

Danny Vera, de Nederlandse singer-songwriter, heeft aangekondigd dat hij volgend jaar een optreden met orkest gaat geven in de Ziggo Dome. Het optreden zal plaatsvinden op zaterdag 19 september 2020.

Danny Vera is een veelzijdige artiest die al jarenlang muziek maakt. Hij is bekend om zijn mix van rock, blues, soul en folk. Met zijn band The Nits heeft hij al vele optredens gegeven in binnen- en buitenland.

Het optreden in de Ziggo Dome zal een bijzondere ervaring zijn voor Danny Vera. Hij zal namelijk voor het eerst optreden met een orkest. Het orkest bestaat uit twaalf muzikanten, waaronder een strijkerssectie, blazerssectie en een drummer. Samen met Danny Vera en zijn band zullen ze de avond vullen met hun muziek.

Het optreden in de Ziggo Dome belooft een unieke ervaring te worden. Danny Vera zal zijn bekende nummers spelen, maar ook nieuwe nummers die hij samen met het orkest heeft geschreven. Het publiek kan dus genieten van een avond vol muziek, waarbij Danny Vera en het orkest samenspelen.

Het optreden van Danny Vera en het orkest in de Ziggo Dome is een unieke kans om deze veelzijdige artiest te zien en te horen. Wees er dus snel bij en reserveer je tickets voor dit bijzondere optreden.