Danny Noppert teleurgesteld over reactie dartspubliek in Amsterdam: 'Ik had meer steun verwacht'

Danny Noppert teleurgesteld over reactie dartspubliek in Amsterdam: ‘Ik had meer steun verwacht’

Danny Noppert, een Nederlandse professionele darter, was eerder deze maand teleurgesteld over de reactie van het dartspubliek in Amsterdam. Noppert speelde in de Dutch Darts Masters in de AFAS Live, maar hij kreeg weinig steun van het publiek.

Noppert vertelde dat hij meer steun had verwacht van het publiek. “Het was een beetje teleurstellend dat er zo weinig mensen waren die me aanmoedigden,” zei hij. “Ik had meer steun verwacht.”

Noppert voegde eraan toe dat hij het publiek in andere steden, zoals Rotterdam en Maastricht, veel meer steun geeft. “Ik voel me daar veel meer thuis,” zei hij.

De Nederlandse darter is niet de enige die teleurgesteld is over de reactie van het dartspubliek in Amsterdam. Ook andere darters hebben hun ongenoegen geuit over het gebrek aan steun van het publiek.

Hoewel Noppert teleurgesteld was over de reactie van het dartspubliek in Amsterdam, zei hij dat hij blij was met zijn prestaties tijdens de Dutch Darts Masters. “Ik ben blij met mijn prestaties,” zei hij. “Het was een goede ervaring om hier te spelen.”

Hoewel Noppert teleurgesteld was over de reactie van het publiek, blijft hij positief over zijn toekomst als darter. “Ik ben vastbesloten om door te gaan met mijn carrière als darter,” zei hij. “Ik ben er klaar voor om mijn beste prestaties te leveren.”