Danny Blind in Gesprek met Van Gaal over Mogelijke Terugkeer bij RVC Ajax

Danny Blind in Gesprek met Van Gaal over Mogelijke Terugkeer bij RVC Ajax

Danny Blind, de voormalige hoofdcoach van Ajax, heeft onlangs gesproken met Louis van Gaal over een mogelijke terugkeer bij RVC Ajax. Blind was de hoofdcoach van Ajax van 2014 tot 2017, waar hij de club naar twee landstitels leidde.

Het gesprek tussen Blind en Van Gaal vond plaats in de aanloop naar de komende transferperiode. Blind is op zoek naar een terugkeer bij Ajax, maar heeft nog geen definitief besluit genomen. Blind heeft echter gezegd dat hij zich gevleid voelt door de interesse van Van Gaal en dat hij graag terug zou keren naar de club.

Van Gaal is momenteel technisch directeur bij RVC Ajax. Hij heeft een lange geschiedenis met de club en heeft eerder als hoofdcoach gewerkt. Van Gaal heeft gezegd dat hij graag wil dat Blind terugkeert naar Ajax, omdat hij een goede coach is en een goede relatie heeft met de spelers.

Het is nog onduidelijk of Blind terugkeert naar Ajax. Hij heeft gezegd dat hij zal overwegen wat het beste is voor hem en voor de club. Als Blind terugkeert, zal hij verantwoordelijk zijn voor het leiden van de club naar meer successen.

Het is duidelijk dat Van Gaal en Blind een goede band hebben en dat ze beiden hopen dat Blind terugkeert naar Ajax. Het is nu aan Blind om te beslissen of hij terugkeert naar de club waar hij zo veel successen heeft behaald.