Daniel Radcliffe maakt documentaire over verlamde Harry Potter-stuntman

Daniel Radcliffe maakt documentaire over verlamde Harry Potter-stuntman

Daniel Radcliffe, de beroemde acteur die bekend staat om zijn rol als Harry Potter, heeft een documentaire gemaakt over een verlamde stuntman die ooit een rol speelde in de Harry Potter-films. De documentaire, getiteld ‘Rolling with Rob’, volgt het leven van Rob Knox, een stuntman die in 2008 verlamd raakte na een aanval.

Radcliffe ontmoette Knox tijdens de opnames van de Harry Potter-films en besloot om de documentaire te maken om meer aandacht te vragen voor de situatie van mensen met een handicap. De documentaire volgt Knox tijdens zijn dagelijkse leven en toont hoe hij omgaat met zijn handicap.

De documentaire is gemaakt in samenwerking met de organisatie Scope, die zich inzet voor mensen met een handicap. Radcliffe zegt dat hij hoopte dat de documentaire mensen zou helpen begrijpen hoe het is om met een handicap te leven.

“Ik hoop dat deze documentaire mensen helpt begrijpen wat het betekent om met een handicap te leven en hoe belangrijk het is om mensen met een handicap te steunen,” aldus Radcliffe.

De documentaire is nu te zien op YouTube en wordt ook uitgezonden op televisie. Het is een waardevolle documentaire die mensen informeert over het leven van mensen met een handicap en laat zien hoe belangrijk het is om hen te steunen.