Dallinga scoort twee keer voor Toulouse, PSG wint zevende wedstrijd op rij

Het Franse voetbalteam Toulouse heeft een overwinning geboekt tegen PSG. De wedstrijd eindigde in een 3-2 overwinning voor Toulouse. De winst was te danken aan de twee doelpunten van speler Dallinga.

Dallinga was de held van de avond, met twee doelpunten in de tweede helft. Hij scoorde het eerste doelpunt in de 62e minuut, waardoor Toulouse de voorsprong nam. Daarna scoorde hij opnieuw in de 87e minuut, waardoor Toulouse de overwinning veilig stelde.

Hoewel Dallinga de held van de avond was, was het teamwerk van Toulouse ook belangrijk. De verdediging van Toulouse stond sterk en belette PSG om hun aanvallen af te maken. Ook de middenvelders speelden een belangrijke rol door het middenveld te domineren en de aanvallers te ondersteunen.

De overwinning van Toulouse komt op een slecht moment voor PSG, die hun zevende wedstrijd op rij hebben gewonnen. Hoewel ze al een aantal wedstrijden hadden gewonnen, lijkt het erop dat PSG hun momentum hebben verloren.

Toulouse heeft bewezen dat ze een sterke ploeg zijn die in staat is om tegen de beste teams in Frankrijk te spelen. Met Dallinga als uitblinker, hebben ze laten zien dat ze een team zijn dat niet te onderschatten is.