Dallinga mist penalty bij pijnlijke nederlaag Toulouse tegen hekkensluiter Lyon: een bal gemist door de spits van Toulouse

Dallinga mist penalty bij pijnlijke nederlaag Toulouse tegen hekkensluiter Lyon: een bal gemist door de spits van Toulouse

De voetbalwedstrijd tussen Toulouse en hekkensluiter Lyon was een pijnlijke nederlaag voor de ploeg uit Toulouse. Na een spannende wedstrijd stond het 1-1, maar de spits van Toulouse, Dallinga, miste een penalty die de wedstrijd had kunnen beslissen.

De wedstrijd begon goed voor Toulouse. Na een kwartier spelen scoorde de spits, Dallinga, de 1-0. De ploeg uit Toulouse had meer kansen, maar wist deze niet te benutten. Uiteindelijk kwam Lyon op gelijke hoogte door een doelpunt van hun spits.

In de laatste minuut van de wedstrijd kreeg Toulouse een penalty. Dallinga, de spits die ook het eerste doelpunt had gescoord, nam de penalty. Helaas miste hij de penalty en zo kon Lyon met een gelijkspel naar huis.

De ploeg uit Toulouse was erg teleurgesteld na de wedstrijd. Vooral Dallinga was erg verdrietig dat hij de penalty had gemist. Hij had de wedstrijd voor zijn ploeg kunnen beslissen, maar helaas ging het mis.

Het is jammer dat Dallinga de penalty miste, maar het is ook begrijpelijk. Penalty’s zijn moeilijk te nemen en het is moeilijk om te weten of je de bal in het doel krijgt. Desalniettemin was het een pijnlijke nederlaag voor Toulouse.