Cruise van drie jaar rond de wereld geannuleerd: bedrijf had geen schip

Een cruise van drie jaar rond de wereld is onlangs geannuleerd omdat het bedrijf geen schip had. Het bedrijf, dat bekend staat als ‘The World Odyssey’, had een uniek plan om mensen een reis rond de wereld te laten maken. Het idee was dat mensen zich voor een periode van drie jaar aan boord zouden voegen en dat ze in die tijd verschillende landen zouden bezoeken.

Helaas hebben de plannen een stille dood gevonden omdat het bedrijf geen schip had. Hoewel het bedrijf meerdere schepen had overwogen, was er uiteindelijk geen schip dat aan hun eisen voldeed. Daarnaast was het bedrijf ook niet in staat om het benodigde kapitaal te verzamelen om een schip te kopen.

Hoewel de plannen voor de cruise van drie jaar rond de wereld niet doorgaan, blijft het bedrijf actief in de reisbranche. Ze bieden nog steeds kortere cruises aan naar verschillende bestemmingen, waaronder Europa, Afrika en de Cariben. Ook bieden ze andere reizen aan, zoals safari’s en avontuurlijke reizen.

Hoewel het bedrijf geen schip had om hun unieke cruise rond de wereld te maken, blijven ze actief in de reisbranche en bieden ze andere reizen aan. Mensen die op zoek zijn naar een avontuurlijke reis kunnen nog steeds terecht bij The World Odyssey.