Coureurs worstelen met jetlag en vrezen Abu Dhabi: 'Een onmogelijke situatie'

Coureurs worstelen met jetlag en vrezen Abu Dhabi: ‘Een onmogelijke situatie’

Coureurs worstelen met jetlag en vrezen Abu Dhabi: ‘Een onmogelijke situatie’

De Formule 1-coureurs worstelen met een jetlag en vrezen voor de situatie in Abu Dhabi. De laatste race van het seizoen zal plaatsvinden op 13 december, maar de coureurs zullen al op 5 december aankomen in Abu Dhabi. De coureurs zullen daardoor meer dan een week in quarantaine moeten blijven, wat een enorme mentale druk oplevert.

De coureurs zijn bang dat ze door deze situatie niet goed kunnen presteren tijdens de race. De jetlag en de lange quarantaineperiode kunnen ervoor zorgen dat ze niet optimaal kunnen presteren. Ook is er het risico dat ze ziek worden door de lange reis en het verblijf in een vreemd land.

De coureurs hebben hun zorgen uitgesproken over de situatie in Abu Dhabi. Vooral de lange quarantaineperiode is een probleem, omdat ze geen contact kunnen hebben met hun familie en vrienden. Ook is het voor hen moeilijk om zich voor te bereiden op de race, omdat ze geen toegang hebben tot de faciliteiten die ze normaal gesproken gebruiken.

De coureurs hebben aangedrongen op een verandering van de regels, zodat ze meer tijd hebben om zich voor te bereiden op de race. Ze vinden dat ze recht hebben op een veilige en comfortabele omgeving om te werken. Helaas is er nog geen besluit genomen over deze kwestie.

Het is duidelijk dat de coureurs worstelen met de situatie in Abu Dhabi. Ze staan voor een onmogelijke situatie, waarin ze geen toegang hebben tot hun normale faciliteiten en waarin ze geïsoleerd zijn van hun familie en vrienden. Het is belangrijk dat er snel een oplossing gevonden wordt, zodat de coureurs zich optimaal kunnen voorbereiden op de race.