Cocu stopt onmiddellijk als trainer van Vitesse na verlies tegen Heerenveen

Cocu stopt onmiddellijk als trainer van Vitesse na verlies tegen Heerenveen

Vitesse heeft vandaag een verlies geleden tegen Heerenveen. Na deze wedstrijd heeft trainer Leonid Cocu besloten om onmiddellijk op te stappen als trainer van Vitesse.

Cocu begon zijn carrière bij Vitesse in de zomer van 2017. Hij was verantwoordelijk voor de promotie van de club naar de Eredivisie. Vitesse had een goed seizoen onder Cocu, maar het verlies tegen Heerenveen was de druppel die de emmer deed overlopen.

Cocu zei: “Ik ben erg teleurgesteld dat ik Vitesse moet verlaten, maar ik denk dat het het beste is voor de club. Ik wil de spelers bedanken voor hun harde werk en inzet tijdens mijn tijd hier. Ik wens Vitesse veel succes in de toekomst.”

Het bestuur van Vitesse heeft aangegeven dat er een interim-trainer wordt aangesteld totdat er een nieuwe trainer is gevonden. Er wordt verwacht dat de zoektocht naar een nieuwe trainer binnenkort zal beginnen.

Het verlies tegen Heerenveen was een grote schok voor Vitesse, maar de club zal nu moeten verder gaan zonder Cocu. Het is een moeilijke tijd voor de club, maar met de juiste leiding en inzet van de spelers, kan Vitesse weer bovenaan staan.