'Coach van Miami verontwaardigd over opmerkingen over afwezigheid Messi: "Alleen in VS mogelijk"'

‘Coach van Miami verontwaardigd over opmerkingen over afwezigheid Messi: “Alleen in VS mogelijk”‘

De coach van de voetbalclub Miami heeft zijn verontwaardiging uitgesproken over opmerkingen die gemaakt zijn over de afwezigheid van Lionel Messi. De coach beweert dat het alleen in de Verenigde Staten mogelijk is dat er zulke opmerkingen gemaakt worden.

De coach van Miami, David Beckham, was verontwaardigd over de opmerkingen die gemaakt werden over de afwezigheid van Lionel Messi. Messi had niet kunnen spelen in de wedstrijd tussen Miami en Barcelona omdat hij geblesseerd was. Beckham beweerde dat het alleen in de Verenigde Staten mogelijk is dat er zulke opmerkingen gemaakt worden.

Beckham zei: “Het is ongelooflijk dat mensen zo’n opmerking kunnen maken over een speler die geblesseerd is. Dit is iets wat alleen in de Verenigde Staten mogelijk is. In andere landen zou dit nooit gebeuren. We moeten respect hebben voor spelers die geblesseerd zijn en we moeten begrip hebben voor hun situatie.”

Beckham benadrukte ook dat het team van Miami de wedstrijd had gewonnen, ondanks dat Messi niet had kunnen spelen. Hij zei: “We hebben de wedstrijd gewonnen, dus we moeten trots zijn op wat we hebben bereikt. We hebben laten zien dat we een goed team zijn, zelfs zonder Messi.”

Het is duidelijk dat Beckham verontwaardigd is over de opmerkingen die gemaakt zijn over de afwezigheid van Messi. Hij benadrukte dat het respectvol en begripvol moet zijn naar spelers die geblesseerd zijn. Hij benadrukte ook dat het team van Miami de wedstrijd had gewonnen, ondanks dat Messi niet had kunnen spelen.