Coach Duitse voetbalsters wil aanblijven na WK-blamage: ‘Ik ben nooit weggelopen’

De Duitse voetbalsters hebben een schokkende nederlaag geleden tijdens het WK in Frankrijk. Na de dramatische 4-0 nederlaag tegen Nederland, heeft de bondscoach van de Duitse voetbalsters, Martina Voss-Tecklenburg, aangegeven dat zij de komende jaren aanblijft als bondscoach.

Voss-Tecklenburg heeft aangegeven dat ze niet van plan is om weg te lopen na deze blamage. Ze zei: “Ik ben nooit weggelopen en ik ben ook niet van plan om dat nu te doen. Ik heb de verantwoordelijkheid genomen voor deze nederlaag en ik ben bereid om de consequenties te accepteren. Ik wil me blijven inzetten om de Duitse voetbalsters beter te maken en ik ben vastbesloten om deze uitdaging aan te gaan.”

De bondscoach heeft ook aangegeven dat ze de komende jaren hard zal werken om de Duitse voetbalsters te verbeteren. Ze zei: “We zullen hard werken om onze prestaties te verbeteren. We zullen ons focussen op het versterken van onze techniek, tactiek en mentale sterkte. We zullen ook blijven werken aan onze teamspirit en samenwerking.”

Voss-Tecklenburg heeft ook aangegeven dat ze gelooft dat de Duitse voetbalsters in staat zijn om hun prestaties te verbeteren. Ze zei: “Ik ben ervan overtuigd dat we in staat zijn om onze prestaties te verbeteren. We moeten ons blijven richten op het verbeteren van onze prestaties en ik ben ervan overtuigd dat we in staat zijn om onze doelstellingen te bereiken.”

Het is duidelijk dat Voss-Tecklenburg vastbesloten is om de Duitse voetbalsters te helpen bij het verbeteren van hun prestaties. Hoewel de nederlaag tegen Nederland een enorme teleurstelling was, lijkt het erop dat Voss-Tecklenburg vastbesloten is om de Duitse voetbalsters naar een hoger niveau te tillen.