COA verwacht genoeg slaapplaatsen in aanmeldcentrum Ter Apel dit weekend

Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) verwacht dat er dit weekend genoeg slaapplaatsen zullen zijn in het aanmeldcentrum Ter Apel. Het COA heeft de afgelopen weken hard gewerkt om ervoor te zorgen dat er voldoende slaapplaatsen zijn voor de asielzoekers die naar het centrum komen.

Het COA heeft de afgelopen weken extra middelen ingezet om ervoor te zorgen dat er voldoende slaapplaatsen zijn. Er is een extra tent gebouwd, waardoor er meer ruimte is voor de asielzoekers. Ook zijn er extra bedden geplaatst en is er een extra lokaliteit geopend.

Het COA heeft ook extra personeel ingezet om ervoor te zorgen dat de asielzoekers goed worden opgevangen. Er wordt meer personeel ingezet om de asielzoekers te helpen bij hun aanmelding en verdere behandeling. Ook wordt er meer personeel ingezet om de asielzoekers te helpen bij hun verblijf in het centrum.

Het COA verwacht dat er dit weekend genoeg slaapplaatsen zullen zijn voor de asielzoekers die naar het centrum komen. Het COA zal ook blijven werken aan het verbeteren van de opvang voor de asielzoekers. Zo wordt er gekeken naar mogelijkheden om meer ruimte te creëren en wordt er gezocht naar manieren om de opvang nog beter te maken.