COA verwacht dat het woensdag te veel asielzoekers zal moeten opvangen in Ter Apel

Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) verwacht dat het woensdag te veel asielzoekers zal moeten opvangen in Ter Apel. Het COA heeft aangegeven dat er meer asielzoekers zijn dan er plaats is in de opvanglocatie.

De locatie in Ter Apel is een van de grootste asielzoekerscentra in Nederland. Het COA heeft aangegeven dat er momenteel meer asielzoekers zijn dan er plaats is. Er zijn al meer dan 1000 asielzoekers die in de opvanglocatie verblijven.

Het COA heeft aangegeven dat er maatregelen genomen moeten worden om te voorkomen dat er te veel asielzoekers zijn. Om de situatie te verbeteren, heeft het COA aangegeven dat er meer personeel nodig is om de asielzoekers te helpen. Ook is er meer financiƫle steun nodig om de opvanglocatie te verbeteren.

De gemeente Ter Apel heeft aangegeven dat ze bereid is om te helpen bij het oplossen van het probleem. De gemeente heeft aangegeven dat ze bereid is om meer personeel en financiƫle steun te bieden om de situatie te verbeteren.

Het COA heeft aangegeven dat ze blij zijn met de steun van de gemeente. Ze hopen dat de maatregelen die genomen worden, ervoor zorgen dat er geen overbelasting van de opvanglocatie in Ter Apel meer plaatsvindt.