clubMatic (35) vervolgt Europese reis met contract bij Franse topclub

clubMatic (35) vervolgt Europese reis met contract bij Franse topclub

ClubMatic, de Nederlandse voetbalclub, heeft een contract getekend met een Franse topclub. Het is de tweede Europese deal die de club sinds haar oprichting in 2015 heeft gesloten.

ClubMatic is opgericht door een groep enthousiaste voetballiefhebbers uit Nederland. De club heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt en is nu een van de meest populaire clubs in Nederland.

De club heeft nu ook een contract getekend met een Franse topclub. Dit betekent dat ClubMatic nu ook in Frankrijk actief zal zijn. De club zal de komende maanden samenwerken met de Franse club om hun spelers te verbeteren en hun spel te verfijnen.

De club is erg blij met deze kans om hun voetbal naar een hoger niveau te tillen. Ze zijn van plan om hun kennis en ervaring te delen met de Franse club, zodat ze beide kunnen profiteren van de samenwerking.

Deze deal is een grote stap voor ClubMatic en laat zien dat ze een serieuze concurrent zijn in de Europese voetbalwereld. Het is een bewijs dat de club hard werkt om hun doelen te bereiken en dat ze bereid zijn om buiten hun comfortzone te stappen om hun doelen te bereiken.

ClubMatic is van plan om hun Europese reis voort te zetten en meer clubs in andere landen te benaderen. Ze hopen dat ze met deze stap meer kansen krijgen om hun voetbal naar een hoger niveau te tillen.