Clooney en Streep doneren miljoen om acteurs met financiële problemen te ondersteunen

George Clooney en Meryl Streep hebben een miljoen dollar gedoneerd om acteurs met financiële problemen te ondersteunen. De twee beroemde acteurs hebben de donatie gedaan aan de SAG-AFTRA Foundation, een organisatie die acteurs helpt die in financiële nood verkeren.

De donatie komt op een moment dat veel acteurs hun werk hebben verloren door de coronacrisis. De industrie is hard getroffen door de pandemie, waardoor veel mensen hun inkomen hebben verloren.

Clooney en Streep zijn beide acteurs met een lange carrière. Ze hebben beiden veel succes gehad in hun carrière en hebben veel geld verdiend. Met hun donatie willen ze andere acteurs helpen die minder geluk hebben gehad.

De SAG-AFTRA Foundation biedt acteurs financiële steun, zoals voedselbonnen, medische verzekeringen en huursteun. De organisatie heeft al meer dan $8 miljoen gedoneerd aan meer dan 25.000 acteurs in de Verenigde Staten.

Clooney en Streep hopen dat hun donatie andere mensen zal inspireren om ook te doneren aan de organisatie. Ze willen dat acteurs weten dat ze niet alleen staan in deze moeilijke tijden.

De donatie van Clooney en Streep is een geweldig voorbeeld van hoe beroemdheden hun rijkdom kunnen gebruiken om anderen te helpen. Hun donatie zal veel acteurs helpen die in financiële nood verkeren.