Clermont-doelman gewond na ontploffing van vuurwerk bij zijn voeten

Clermont-doelman Jonas Omlin heeft afgelopen zondag een schokkende ervaring meegemaakt. Tijdens de wedstrijd tegen Nîmes Olympique ontplofte er vuurwerk bij zijn voeten. De doelman raakte hierbij gewond en moest het veld verlaten.

De wedstrijd stond op het punt om te beginnen toen er plotseling vuurwerk ontplofte bij de doelpalen. Omlin, die de doelman was van Clermont, raakte hierbij gewond aan zijn been. Hij moest het veld verlaten en werd vervangen door de tweede doelman.

De club uit Clermont heeft laten weten dat Omlin naar het ziekenhuis is gebracht voor verdere onderzoeken. De club heeft ook laten weten dat Omlin geen ernstige verwondingen heeft opgelopen.

De politie heeft een onderzoek gestart naar de oorzaak van de ontploffing. Er wordt gedacht dat het vuurwerk afkomstig was van een groep supporters van Nîmes Olympique. De politie is op zoek naar meer informatie over deze groep supporters.

Het incident is een schok voor de voetbalwereld. Het is onacceptabel dat voetbalwedstrijden worden verstoord door vuurwerk. De club uit Clermont heeft laten weten dat zij de nodige maatregelen zullen nemen om dit soort incidenten in de toekomst te voorkomen.

Het is goed nieuws dat Omlin geen ernstige verwondingen heeft opgelopen. We hopen dat hij snel herstelt en weer in actie kan komen voor zijn club.