Clasie verlengt contract bij AZ en sluit buitenlands avontuur uit

Clasie verlengt contract bij AZ

De Nederlandse voetballer Jordy Clasie heeft zijn contract bij AZ verlengd. De middenvelder sluit hiermee een buitenlands avontuur uit. Clasie was sinds januari 2019 actief bij AZ en heeft nu een nieuw contract getekend dat hem verbindt aan de Alkmaarse club tot medio 2023.

Clasie is erg blij met de verlenging van zijn contract. “Ik ben erg blij dat ik mijn toekomst bij AZ heb geregeld. Ik voel me hier thuis en heb veel vertrouwen in de plannen van de club. Ik wil mijn bijdrage leveren aan het verder uitbouwen van AZ”, aldus Clasie.

De middenvelder kwam in januari 2019 naar AZ nadat hij eerder bij Feyenoord speelde. In zijn eerste seizoen bij AZ speelde hij een belangrijke rol in het behalen van de tweede plaats in de Eredivisie. Ook dit seizoen is hij een belangrijke speler voor de club.

Het verlengen van Clasie’s contract betekent dat hij een buitenlands avontuur uitsluit. Er waren geruchten dat er interesse was van buitenlandse clubs, maar Clasie heeft besloten om bij AZ te blijven.

Clasie is een belangrijke speler voor AZ en met de verlenging van zijn contract is hij er klaar voor om de club te helpen om hun doelstellingen te bereiken. Het is duidelijk dat Clasie een grote toekomst heeft bij AZ en dat hij een belangrijke speler zal blijven voor de club.