Cilly Dartell, presentatrice, overleden op 66-jarige leeftijd

Cilly Dartell, bekend van haar werk als presentatrice, is op 66-jarige leeftijd overleden. Cilly was een veelzijdige persoonlijkheid die al meer dan 30 jaar actief was in de Nederlandse media. Ze begon haar carrière als presentatrice bij de KRO, waar ze verschillende populaire programma’s presenteerde zoals ‘De Nacht van de Wansmaak’ en ‘De KRO Show’.

Naast haar werk bij de KRO was Cilly ook actief als presentatrice bij de VARA. Daar presenteerde ze onder andere het programma ‘Kinderboekenweek’, waarmee ze veel kinderen kennis liet maken met boeken. Ook was ze te zien in het programma ‘Kinderjournaal’, waar ze kinderen informeerde over actuele onderwerpen.

Cilly was een gewaardeerd lid van de Nederlandse media-wereld. Ze was een warm en vriendelijk persoon die altijd klaar stond om anderen te helpen. Ze was een gepassioneerde presentatrice die haar werk met veel plezier deed.

De Nederlandse media-wereld is geschokt door het overlijden van Cilly Dartell. Haar familie en vrienden zijn in diepe rouw en wensen iedereen veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Cilly zal altijd in ons hart blijven voortleven.