Cilly Dartell, lijdend aan uitgezaaide longkanker, waarschuwt: ‘Weet dat ik doodga’

Cilly Dartell, een moeder van twee kinderen, is gediagnosticeerd met uitgezaaide longkanker. Ze heeft al meerdere behandelingen ondergaan, maar de ziekte is niet meer te genezen. Cilly waarschuwt mensen die ook lijden aan kanker: “Weet dat ik doodga”.

Cilly Dartell is een moeder uit Amsterdam. Toen ze vorig jaar hoorde dat ze longkanker had, was ze in shock. Na een aantal behandelingen, waaronder chemotherapie, bleek dat de kanker niet meer te genezen was. Cilly heeft twee kinderen en heeft gezegd dat ze niet wil dat haar kinderen haar zien lijden.

Cilly heeft veel steun gehad van haar familie en vrienden. Ze zegt dat ze haar laatste dagen zo goed mogelijk wil doorbrengen met haar geliefden. Ook wil ze mensen die ook lijden aan kanker waarschuwen: “Weet dat ik doodga”. Cilly wil mensen aanmoedigen om hun leven te leven zoals ze willen, zonder bang te zijn voor de toekomst.

Cilly’s verhaal is een herinnering aan ons allemaal om van het leven te genieten en te waarderen wat we hebben. We moeten ons realiseren dat het leven kort is en dat we elke dag moeten genieten. We moeten ook de mensen om ons heen waarderen en onze dierbaren niet voor lief nemen.

Cilly Dartell is een inspiratiebron voor veel mensen die lijden aan kanker. Ze laat ons zien dat je sterk kunt zijn, ook al is er geen hoop meer. Haar verhaal is een herinnering aan ons allemaal om van het leven te genieten en te waarderen wat we hebben.