Ciara, de zangeres, verwacht haar vierde kind

Ciara, de Amerikaanse zangeres, heeft onlangs aangekondigd dat ze haar vierde kind verwacht. De zangeres, die bekend staat om haar dansbare R&B-hits, is al moeder van drie kinderen.

Ciara en haar man, NFL-speler Russell Wilson, maakten de aankondiging op Instagram. Ze deelden een foto van hun gezin met de bijbehorende tekst: “We zijn zo dankbaar dat God ons een ander geschenk heeft gegeven. Ons gezin wordt groter!”

De zangeres heeft al twee kinderen met haar ex-man, rapper Future. Ze hebben samen een zoon en een dochter. Ciara en Russell Wilson hebben ook een dochter samen.

Het koppel heeft al aangekondigd dat ze hun nieuwe kindje in december verwachten. Ciara heeft ook al aangegeven dat ze het geslacht van het kindje nog niet kennen.

Ciara is niet de enige beroemdheid die dit jaar een kind verwacht. Ook actrice Mila Kunis en zanger John Legend verwachten hun derde kindje.

Het is duidelijk dat Ciara en Russell Wilson heel blij zijn met hun nieuwe aanwinst. We wensen hen veel geluk met hun gezin en kijken uit naar de geboorte van hun vierde kindje!