Chicago Fire-supporters ontvangen compensatie voor gemiste Messi-wedstrijd

Chicago Fire-supporters ontvangen compensatie voor gemiste Messi-wedstrijd

De Chicago Fire-supporters hebben een grote verrassing gekregen. Ze hebben een compensatie ontvangen voor de gemiste wedstrijd tussen de Chicago Fire en FC Barcelona, waarin Lionel Messi speelde. De wedstrijd was gepland voor augustus, maar werd uiteindelijk afgelast vanwege de COVID-19 pandemie.

De Chicago Fire-supporters hebben een compensatie ontvangen van de club in de vorm van een voucher die kan worden gebruikt voor toekomstige wedstrijden. De voucher is geldig voor twee seizoenen en kan worden gebruikt voor tickets, merchandise en voedsel en drank. De club heeft ook aangekondigd dat er meer compensaties zullen volgen voor andere gemiste wedstrijden.

De Chicago Fire-supporters zijn blij met de compensatie, omdat ze de kans hadden gemist om hun favoriete speler, Lionel Messi, te zien spelen. Hoewel de wedstrijd niet doorging, hebben de fans toch iets om naar uit te kijken. De club heeft aangekondigd dat er meer compensaties zullen volgen, dus de supporters kunnen nog steeds genieten van hun favoriete team.

De Chicago Fire-supporters zijn blij met de compensatie die ze hebben ontvangen en hopen dat er meer wedstrijden zullen volgen waar ze naar uit kunnen kijken. Hoewel de wedstrijd tussen de Chicago Fire en FC Barcelona niet doorging, hebben de supporters toch iets om naar uit te kijken.