Chiara Ferragni, influencer, krijgt miljoen euro boete voor kerstcake-rel

Chiara Ferragni, de bekende Italiaanse influencer, heeft een boete van meer dan een miljoen euro gekregen voor haar kerstcake-rel. De boete is opgelegd door de Italiaanse fiscale autoriteiten, omdat Ferragni niet de juiste belastingaangifte had ingediend.

De kerstcake-rel begon toen Ferragni een kerstcake deelde op haar Instagram-account. De cake was versierd met een logo dat verwees naar haar bedrijf, The Blonde Salad. Ferragni had echter geen belastingaangifte gedaan voor de verkoop van de cake.

De Italiaanse fiscale autoriteiten hebben de boete opgelegd omdat Ferragni niet de juiste belastingaangifte had ingediend. Volgens de autoriteiten had Ferragni de cake moeten verklaren als inkomsten, waardoor ze belasting had moeten betalen.

Ferragni heeft de boete betaald en heeft aangegeven dat ze in de toekomst meer aandacht zal besteden aan het correct invullen van haar belastingaangifte. Ze heeft ook aangegeven dat ze haar volgers wil waarschuwen voor de gevolgen van het niet correct invullen van belastingaangiften.

Hoewel de boete hoog was, is het belangrijk om te onthouden dat het belangrijk is om belastingaangiften correct in te vullen. Als je dit niet doet, kan je te maken krijgen met hoge boetes. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je alle vereiste documenten correct invult als je belastingaangifte doet.