Cher ontkent betrokkenheid bij ontvoering van zoon: 'Klopt niet'

Cher ontkent betrokkenheid bij ontvoering van zoon: ‘Klopt niet’

Cher heeft ontkend dat ze betrokken is bij de ontvoering van haar zoon. De zangeres en actrice zei dat de geruchten niet waar zijn.

De geruchten begonnen te circuleren nadat Cher’s zoon, Elijah Blue Allman, in juli vorig jaar werd ontvoerd. Volgens de geruchten was Cher betrokken bij de ontvoering.

Cher heeft echter ontkend dat ze iets te maken had met de ontvoering. Ze zei dat de geruchten niet waar zijn en dat ze niets te maken heeft met de ontvoering.

De politie heeft gezegd dat er geen bewijs is dat Cher betrokken is bij de ontvoering. Ze hebben ook gezegd dat ze nog steeds op zoek zijn naar de daders.

Cher heeft ook gezegd dat ze alle hulp die ze kan krijgen van de politie zal accepteren om haar zoon terug te krijgen. Ze heeft ook gezegd dat ze blij is dat de politie de ontvoering serieus neemt en dat ze alles in het werk stellen om de daders te vinden.

Hoewel Cher ontkent betrokken te zijn bij de ontvoering, blijven er veel vragen onbeantwoord. De politie is nog steeds op zoek naar antwoorden en het is nog steeds onduidelijk wie er achter de ontvoering zit.