Cher krijgt aanmoediging van vriend Alexander om kerstalbum te maken

Cher kreeg onlangs een bijzondere aanmoediging van haar vriend Alexander om een kerstalbum te maken. Het was een opmerkelijk idee, maar Cher was er meteen enthousiast over. Ze begon meteen met het verzamelen van foto’s, kaarten en andere herinneringen die ze wilde gebruiken voor haar album.

Cher was verrast door de creativiteit van Alexander. Hij had een speciale manier bedacht om haar te helpen bij het maken van het album. Hij had een lijst gemaakt met verschillende thema’s die ze kon gebruiken om haar kerstalbum mee te vullen. De thema’s varieerden van herinneringen aan kerstfeesten uit het verleden tot foto’s van de familie en vrienden die Cher had gemaakt tijdens de feestdagen.

Cher was erg blij met Alexanders idee en begon meteen aan het album. Ze gebruikte de lijst als leidraad en begon met het verzamelen van foto’s, kaarten, verhalen en andere herinneringen die ze wilde gebruiken. Ze maakte ook een aantal tekeningen en schilderijen die ze in het album wilde opnemen.

Uiteindelijk had Cher een prachtig kerstalbum gemaakt dat ze met trots aan Alexander liet zien. Alexander was erg onder de indruk van het album en hij complimenteerde Cher voor haar creativiteit. Hij was erg blij dat hij haar had kunnen helpen bij het maken van het album.

Cher was erg dankbaar voor Alexanders hulp en steun. Door zijn creatieve ideeën had ze een prachtig kerstalbum gemaakt waar ze jarenlang plezier van zou hebben. Dankzij Alexander had ze een bijzondere herinnering aan de feestdagen die ze nooit zou vergeten.