Charlotte Nijs verwacht tweede kindje

Charlotte Nijs, bekend van haar rol in de populaire Nederlandse tv-serie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, heeft aangekondigd dat ze een tweede kindje verwacht. De actrice deelde het nieuws op Instagram met een foto waarop ze samen met haar man, acteur Jeroen Spitzenberger, staat en hun zoontje.

Charlotte en Jeroen zijn al sinds 2013 getrouwd en hebben samen al een zoontje, genaamd Oskar. Nu verwachten ze dus hun tweede kindje. Charlotte schreef bij de foto: “Oskar wordt grote broer! We zijn zo gelukkig dat we onze familie gaan uitbreiden.”

De fans van Charlotte waren erg blij met het nieuws en stuurden haar veel liefde en goede wensen. Ook veel bekende Nederlanders reageerden op het nieuws, waaronder actrice Kim van Kooten en presentator Chantal Janzen.

Charlotte is al een tijdje uit beeld bij Goede Tijden, Slechte Tijden, maar heeft sinds kort weer een kleine rol in de serie. Nu ze een tweede kindje verwacht, is het nog maar de vraag of ze haar acteerwerk gaat voortzetten.

Hoe dan ook, Charlotte en Jeroen zullen binnenkort hun gezin uitbreiden en dat is iets om blij mee te zijn! We wensen hen veel geluk met hun tweede kindje.