Chantal Janzen wil na jaren televisiewerk meer acteren en betrokken raken bij andere aspecten van de filmindustrie

Chantal Janzen wil na jaren televisiewerk meer acteren en betrokken raken bij andere aspecten van de filmindustrie

Chantal Janzen is een bekende Nederlandse televisiepersoonlijkheid die al jarenlang in de showbizz wereld actief is. Na een lange carrière als presentatrice en actrice wil Chantal Janzen meer betrokken raken bij andere aspecten van de filmindustrie.

Chantal Janzen heeft al veel ervaring opgedaan in de televisiewereld. Ze presenteerde verschillende shows, waaronder ‘De beste zangers van Nederland’, ‘So You Think You Can Dance’ en ‘The Voice of Holland’. Ook speelde ze verschillende rollen in films en series, zoals ‘Lang Leve de Liefde’, ‘De Luizenmoeder’ en ‘De Club van Sinterklaas’.

Na al deze jaren wil Chantal Janzen meer betrokken raken bij andere aspecten van de filmindustrie. Ze wil meer acteren en ook meer betrokken zijn bij het produceren van films. Ze heeft al een aantal producties geproduceerd, zoals ‘De Luizenmoeder’ en ‘De Club van Sinterklaas’.

Chantal Janzen heeft ook al aangegeven dat ze meer betrokken wil zijn bij het schrijven van films. Ze heeft al een aantal scripts geschreven voor verschillende films en series. Ook heeft ze aangegeven dat ze graag meer betrokken wil zijn bij het regisseren van films.

Chantal Janzen heeft al veel ervaring opgedaan in de televisiewereld en wil nu meer betrokken raken bij andere aspecten van de filmindustrie. Ze wil meer acteren, produceren en regisseren. Met haar ervaring en kennis is Chantal Janzen klaar om de volgende stap te zetten in haar carrière.