Celtic-coach bewondert Slot en Feyenoord voor CL-duel: 'Imponerend hoe ze Ajax uitdagen'

Celtic-coach bewondert Slot en Feyenoord voor CL-duel: ‘Imponerend hoe ze Ajax uitdagen’

Celtic-coach Neil Lennon heeft beide Nederlandse clubs, Feyenoord en FC Twente, bewonderd voor hun aanstaande Champions League-duel tegen Ajax. Lennon is onder de indruk van de manier waarop de Rotterdammers en de Enschedeƫrs Ajax uitdagen.

“Het is geweldig om te zien hoe Feyenoord en FC Twente Ajax uitdagen in de Champions League”, zei Lennon. “Ik ben onder de indruk van wat ze hebben bereikt. Ze hebben een enorme prestatie geleverd om zover te komen.”

Lennon is ervan overtuigd dat de twee clubs een goede kans maken om Ajax te verslaan. “Ik denk dat ze een goede kans maken om Ajax te verslaan. Ze hebben allebei een goede ploeg en ik denk dat ze in staat zijn om een resultaat te behalen.”

De Celtic-coach is ook onder de indruk van de manier waarop Feyenoord en FC Twente hun spelers hebben opgeleid. “Ik ben onder de indruk van de manier waarop Feyenoord en FC Twente hun spelers hebben opgeleid. Ze hebben een aantal jonge, talentvolle spelers die klaar zijn om hun stempel op het spel te drukken.”

Lennon is ook van mening dat de twee clubs elkaar goed aanvullen. “Ik denk dat Feyenoord en FC Twente elkaar goed aanvullen. Ze hebben allebei een aantal sterke spelers en ik denk dat ze een goede kans maken om Ajax te verslaan.”

Lennon sluit af door te zeggen dat hij de twee clubs veel succes wenst in hun aanstaande duel met Ajax. “Ik wens Feyenoord en FC Twente veel succes in hun aanstaande duel met Ajax. Ik ben ervan overtuigd dat ze een goede kans maken om Ajax te verslaan.”