CBR Enschede hervat praktijkexamens na bedreigingen door oud-rijschoolhouder

CBR Enschede heeft besloten om de praktijkexamens weer te hervatten, nadat er bedreigingen waren gemaakt door een oud-rijschoolhouder. De bedreigingen werden gemaakt in de vorm van een brief, waarin de oud-rijschoolhouder zei dat hij de examenlocatie zou binnenvallen als de examens niet werden uitgesteld.

De politie heeft direct actie ondernomen en de oud-rijschoolhouder is gearresteerd. Na een grondig onderzoek heeft de politie bevestigd dat er geen gevaar was voor de veiligheid van de examenkandidaten of het personeel.

Het CBR heeft aangekondigd dat de examens weer zullen worden hervat, maar dat er extra veiligheidsmaatregelen zullen worden genomen. Er zal meer beveiliging aanwezig zijn bij de examenlocatie en er zullen meer controles worden uitgevoerd om te voorkomen dat er iets vergelijkbaars gebeurt.

Deze situatie is een schok voor iedereen die betrokken is bij het CBR Enschede. Het is belangrijk dat iedereen begrijpt dat dit soort bedreigingen niet worden getolereerd en dat er harde maatregelen worden genomen om ervoor te zorgen dat dergelijke dingen niet meer gebeuren.

Het CBR Enschede hoopt dat deze situatie eenmalig was en dat iedereen zich veilig kan voelen tijdens de examens. Als je vragen hebt over de veiligheidsmaatregelen die worden genomen, neem dan contact op met het CBR Enschede.