“Carry Slee-verhaal ‘Juf Braaksel’ krijgt na film nu ook een eigen musical”

Het Carry Slee-verhaal ‘Juf Braaksel’ krijgt na de film nu ook een eigen musical. De musical zal gebaseerd zijn op het boek van Carry Slee en zal een combinatie zijn van muziek, dans en theater.

De musical wordt geproduceerd door Stage Entertainment, een van de grootste producenten van musicals in Nederland. Het verhaal gaat over een juf die een magische kracht heeft om dingen te laten gebeuren. Ze gebruikt haar kracht om de kinderen op school te helpen met hun problemen.

De musical zal worden gespeeld door een mix van professionele acteurs en kinderen. De muziek is gecomponeerd door een bekende componist en er zullen ook originele nummers in de musical zitten.

De musical zal in het najaar van 2021 in verschillende theaters in Nederland te zien zijn. De tickets zullen binnenkort verkrijgbaar zijn. Het belooft een prachtige avond te worden vol magie en avontuur.

Het verhaal van Juf Braaksel is al jaren populair bij kinderen en het is dan ook geweldig dat het nu ook als musical te zien zal zijn. De musical belooft een avond vol verrassingen te worden, waar iedereen van kan genieten.