Caroline, Huisvriendin van de Meilandjes, beschrijft haar ervaringen: Geen wraakverhaal

Caroline, de huisvriendin van de Meilandjes, heeft een bijzondere ervaring gehad. Hoewel ze al jaren bevriend is met de familie, kreeg ze pas recentelijk de kans om mee te gaan op hun reis naar Mallorca. In een interview met RTL Boulevard beschrijft ze haar ervaringen.

Caroline vertelt dat ze al jaren een goede band heeft met de familie Meiland. Ze is als een soort van huisvriendin voor hen en heeft veel respect voor de familie. Toen ze de kans kreeg om mee te gaan op hun reis naar Mallorca was ze dan ook erg blij.

Volgens Caroline was het een onvergetelijke ervaring. Ze zegt dat ze veel heeft geleerd over de familie en hun levensstijl. Ze was onder de indruk van de manier waarop de familie met elkaar omging en hoe ze elkaar steunden.

Hoewel er veel wordt geschreven over de Meilandjes, benadrukt Caroline dat het geen wraakverhaal is. Ze zegt dat het verhaal dat wordt verteld over de familie eerlijk en waar is. Ze voegt eraan toe dat ze trots is op de familie en dat ze blij is dat ze deel uitmaakt van hun levens.

Caroline’s verhaal laat zien dat er meer is aan de familie Meiland dan alleen wat er in de media wordt geschreven. Hoewel er veel geruchten zijn over hun levensstijl, is het duidelijk dat er ook veel liefde en steun binnen de familie is.