Carlijn Jacobs, Modefotograaf: 'Ik ben uitgekeken op de Realiteit'

Carlijn Jacobs, Modefotograaf: ‘Ik ben uitgekeken op de Realiteit’

Carlijn Jacobs is een modefotograaf die bekend staat om haar unieke stijl. Ze heeft een achtergrond in de kunst en haar werk is een combinatie van kunst en mode. Haar foto’s zijn gekenmerkt door een duidelijk gevoel van verbeelding en fantasie.

In een recent interview sprak Carlijn over haar werk en hoe ze haar creativiteit gebruikt om haar foto’s te maken. Ze zei: “Ik ben uitgekeken op de realiteit, dus ik probeer iets anders te creëren. Ik heb geleerd om mijn fantasie te gebruiken om mijn foto’s tot leven te brengen.”

Carlijn gebruikt verschillende technieken om haar foto’s te maken. Ze gebruikt vaak kleuren en licht om een bepaalde sfeer te creëren. Ook maakt ze gebruik van verschillende materialen, zoals stof, papier, klei en andere materialen om haar ideeën tot leven te brengen.

Haar werk is te zien in verschillende galeries en tentoonstellingen. Ze heeft ook samengewerkt met verschillende modemerken, waaronder Gucci, Louis Vuitton en Prada.

Carlijn is ook betrokken bij verschillende educatieve projecten, waarbij ze kinderen helpt om hun creativiteit te ontwikkelen. Ze zegt: “Ik wil kinderen helpen om hun eigen verhalen te vertellen door middel van fotografie.”

Carlijn Jacobs is een inspirerende modefotograaf die de wereld verrijkt met haar unieke visie op mode en kunst. Haar werk is een combinatie van fantasie en creativiteit, waardoor ze een bijzondere stijl heeft ontwikkeld.