Carice van Houten en Halina Reijn gaan zakelijk hun eigen weg: ‘Blijven diep verbonden’

Carice van Houten en Halina Reijn zijn twee van de meest bekende Nederlandse actrices. Ze hebben samen veel films gespeeld, waaronder de populaire serie Black Book. Maar naast hun acteercarrière hebben ze ook een zakelijke band.

De twee vriendinnen hebben besloten om hun eigen weg te gaan in de zakelijke wereld. Ze hebben hun eigen productiemaatschappij opgericht, genaamd ‘Halina & Carice Productions’. Deze productiemaatschappij richt zich op het produceren van films en televisieseries met sterke vrouwelijke personages.

Hoewel ze nu hun eigen weg gaan, blijven ze diep verbonden. Ze blijven samenwerken aan projecten en delen hun kennis en ervaring met elkaar. Daarnaast blijven ze ook vriendinnen en steunen ze elkaar in hun persoonlijke leven.

Carice en Halina hopen dat hun productiemaatschappij een verschil kan maken in de film- en televisiewereld. Ze willen een platform creëren waar vrouwen hun verhalen kunnen vertellen en hun stem kunnen laten horen.

De twee actrices zijn erg trots op wat ze hebben bereikt en kijken uit naar de toekomst. Ze hopen dat hun productiemaatschappij een positieve bijdrage kan leveren aan de film- en televisiewereld door sterke vrouwelijke personages te creëren.