Cardi B biedt bijna 100.000 dollar voor teruggevonden microfoon

Cardi B heeft een oproep gedaan op sociale media om haar verloren microfoon terug te vinden. De Amerikaanse rapper bood zelfs bijna $100.000 aan als beloning voor degene die de microfoon terugvindt.

De microfoon was verloren gegaan tijdens een optreden van Cardi B in Los Angeles. De rapper was erg gehecht aan de microfoon omdat het een cadeau was van haar vriend Offset.

Op Twitter schreef Cardi B: “Ik bied bijna $100.000 aan voor de terugkeer van mijn microfoon. Het was een cadeau van mijn liefste en ik ben er erg aan gehecht. Als je de microfoon terugvindt, stuur me dan een bericht.”

De microfoon is een rode Shure SM7B met een gouden handgreep. Cardi B heeft ook een foto van de microfoon gedeeld op Twitter om te helpen bij het zoeken.

Cardi B’s fans hebben haar opgeroepen om de beloning te verhogen, maar de rapper heeft nog geen beslissing genomen. Ze heeft alleen gezegd dat ze bereid is om meer te betalen als de microfoon wordt teruggevonden.

Het verlies van de microfoon is een grote teleurstelling voor Cardi B, maar ze is blij dat er veel mensen zijn die haar helpen bij het zoeken. Hopelijk wordt de microfoon snel teruggevonden en kan Cardi B weer genieten van haar cadeau van Offset.