Cambuur wint met kleine marge van ADO Den Haag en beëindigt ongeslagen reeks

Cambuur wint met kleine marge van ADO Den Haag en beëindigt ongeslagen reeks

Cambuur heeft zondagavond een kleine maar belangrijke overwinning behaald op ADO Den Haag. De Leeuwarders wonnen met 1-0 en beëindigden daarmee hun ongeslagen reeks van acht competitiewedstrijden.

De wedstrijd begon vrij rustig, maar Cambuur nam al snel het initiatief. Na een kwartier spelen kreeg de thuisploeg een penalty, die werd benut door Mitchell van Rooijen. Daarmee kwam Cambuur op voorsprong en bleef het daar ook bij.

De tweede helft was een stuk spannender. ADO Den Haag was vastbesloten om de achterstand weg te werken, maar Cambuur stond sterk in de verdediging. Uiteindelijk kon de ploeg uit Leeuwarden de overwinning over de streep trekken.

Met deze overwinning beëindigde Cambuur hun ongeslagen reeks van acht competitiewedstrijden. De ploeg staat nu op de twaalfde plaats in de Eredivisie en heeft een goede kans om zich te handhaven.

Het was een belangrijke overwinning voor Cambuur, die nu met vertrouwen naar de volgende wedstrijd kan kijken. De ploeg uit Leeuwarden heeft laten zien dat ze in staat zijn om tegen de topclubs in de Eredivisie te winnen en dat geeft hoop voor de rest van het seizoen.