Cambuur wint knap van Willem II in onderbroken KKD-wedstrijd

Cambuur wint knap van Willem II in onderbroken KKD-wedstrijd

Cambuur heeft afgelopen zondag knap gewonnen van Willem II in een onderbroken KKD-wedstrijd. De wedstrijd begon met een voorsprong voor Willem II, maar Cambuur kwam al snel terug en wist de wedstrijd uiteindelijk te winnen met 2-1.

De wedstrijd begon met een voorsprong voor Willem II, maar Cambuur kwam al snel terug. Na een kwartier spelen scoorde Cambuur de gelijkmaker, waardoor de stand 1-1 was. In de tweede helft kwam Cambuur op voorsprong door een doelpunt van Jarchinio Antonia.

Het spel werd echter onderbroken toen er een aardbeving plaatsvond. De spelers moesten het veld verlaten en de wedstrijd werd voor een korte tijd stilgelegd. Uiteindelijk werd de wedstrijd hervat en Cambuur wist de voorsprong vast te houden.

De overwinning was een belangrijke stap voor Cambuur in hun strijd om promotie naar de Eredivisie. Met nog twee wedstrijden te gaan staat Cambuur nu op de tweede plaats in de competitie, op slechts één punt achter de koploper.

De overwinning was ook belangrijk voor Willem II, die nu op de vierde plaats staan in de competitie. Willem II heeft nog steeds een kans om te promoveren, maar ze zullen hun laatste twee wedstrijden moeten winnen om dat te bereiken.

Het was een spannende wedstrijd, die uiteindelijk werd gewonnen door Cambuur. De overwinning was belangrijk voor beide teams, waardoor het een memorabele wedstrijd was.