Cambuur wint door uitglijders Roda JC en Willem II, ADO profiteert in slotminuut

Cambuur heeft de overwinning behaald in de Eredivisie na uitglijders van Roda JC en Willem II. De Leeuwarders wonnen met 2-1 van Roda JC en staan ​​nu op de zesde plaats in de ranglijst. ADO Den Haag profiteerde ook van deze uitglijders en won met 1-0 in de slotminuut van Willem II.

Cambuur begon sterk aan de wedstrijd tegen Roda JC en kreeg al vroeg in de wedstrijd een penalty. De penalty werd benut door Jarchinio Antonia en Cambuur ging met een 1-0 voorsprong de rust in. Na de rust kwam Roda JC sterk terug in de wedstrijd en scoorde de gelijkmaker. Maar Cambuur bleef strijden en scoorde uiteindelijk de winnende goal.

ADO Den Haag profiteerde ook van de uitglijders van Roda JC en Willem II. In de slotminuut van de wedstrijd tegen Willem II scoorde ADO Den Haag de winnende goal. Deze overwinning betekent dat ADO Den Haag op de vierde plaats staat in de Eredivisie.

De uitglijders van Roda JC en Willem II betekenen dat Cambuur en ADO Den Haag een stap dichterbij zijn om Europees voetbal te spelen. Beide teams hebben nog twee wedstrijden te gaan en het zal interessant zijn om te zien of ze hun doel kunnen bereiken.