Cambuur verlengt contract met coach Henk de Jong: 'Samen naar het nieuwe stadion'

Cambuur verlengt contract met coach Henk de Jong: ‘Samen naar het nieuwe stadion’

Cambuur heeft vandaag bekendgemaakt dat het contract met de huidige hoofdtrainer Henk de Jong met twee jaar is verlengd. De Jong is al sinds 2017 bij de club en heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de club.

De club is verheugd dat De Jong zijn contract heeft verlengd en benadrukt dat hij een belangrijke schakel is in de toekomstige plannen van de club. De Jong heeft al aangegeven dat hij er alles aan doet om Cambuur naar het nieuwe stadion te leiden.

De club is ook blij met de prestaties die De Jong heeft geleverd. Hij heeft ervoor gezorgd dat de club een stabiele positie in de Eredivisie heeft en dat de club een aantal goede resultaten heeft behaald. Ook heeft hij ervoor gezorgd dat de club een aantal jonge talenten heeft opgeleid die nu een belangrijke rol spelen in het eerste elftal.

De club hoopt dat De Jong zijn goede werk voortzet en dat hij Cambuur naar het nieuwe stadion kan leiden. Met De Jong aan het roer is de club er van overtuigd dat ze hun ambities kunnen waarmaken.