Cambuur neemt maatregelen om stakingen te voorkomen door het ophangen van tijdelijke netten voor de tribune

Cambuur neemt maatregelen om stakingen te voorkomen door het ophangen van tijdelijke netten voor de tribune

Cambuur heeft een innovatieve manier gevonden om stakingen te voorkomen. Ze hebben tijdelijke netten opgehangen voor de tribune om te voorkomen dat supporters de velden betreden.

Deze maatregel is genomen na een incident in de laatste wedstrijd van Cambuur tegen FC Utrecht. Een aantal supporters kwamen het veld op en verstoorden de wedstrijd. De KNVB heeft Cambuur vervolgens een boete opgelegd.

Om te voorkomen dat dit soort incidenten zich herhalen, heeft Cambuur besloten om deze tijdelijke netten op te hangen. De netten zijn gemaakt van sterk materiaal en zijn ontworpen om te voorkomen dat supporters het veld betreden.

Deze maatregel is bedoeld om te voorkomen dat er stakingen plaatsvinden, maar ook om de veiligheid van de supporters te waarborgen. De netten zijn zo ontworpen dat ze niet alleen stevig zijn, maar ook flexibel genoeg om te voorkomen dat er iemand gewond raakt als er toch iets gebeurt.

Cambuur hoopt dat deze maatregel zal helpen om stakingen te voorkomen en dat de supporters veilig kunnen genieten van de wedstrijden.