Calvin Harris trouwt met zijn vriendin Vick Hope

Calvin Harris, de Schotse dj en muzikant, heeft zijn liefde voor zijn vriendin Vick Hope bevestigd door haar ten huwelijk te vragen. De twee hebben hun verloving op Instagram gedeeld, waar Harris een foto van hen samen met de tekst “Ik heb haar ten huwelijk gevraagd” plaatste.

Harris en Hope begonnen hun relatie in 2018, maar het koppel heeft hun romance nooit openlijk erkend. De twee werden echter vaak samen gespot, waardoor veel mensen vermoedden dat er iets gaande was tussen hen.

De verloving komt als een verrassing voor veel fans van Harris, omdat hij al jarenlang bekend staat als een vrijgezel. Hij heeft eerder relaties gehad met sterren als Taylor Swift, Rita Ora en Ellie Goulding.

Harris en Hope hebben nog geen datum bekendgemaakt voor hun bruiloft, maar fans kunnen er zeker van zijn dat het een spectaculair evenement zal worden. Harris is bekend om zijn extravagante feesten en hij zal er waarschijnlijk geen moeite mee hebben om een onvergetelijke bruiloft te organiseren.

Het is duidelijk dat de twee heel gelukkig zijn met hun verloving en we wensen hen alle geluk toe met hun toekomstige leven samen.