Buurvrouw met 'dodelijk wapen' gearresteerd na poging tot wurging van Charlie Sheen

Buurvrouw met ‘dodelijk wapen’ gearresteerd na poging tot wurging van Charlie Sheen

Een buurvrouw uit Los Angeles is gearresteerd nadat ze een poging had gedaan om Charlie Sheen te wurgen met een ‘dodelijk wapen’. De vrouw, Liza Morales, werd gearresteerd op verdenking van poging tot moord.

Volgens de politie was de vrouw in het bezit van een ‘dodelijk wapen’, waarmee ze Charlie Sheen had willen wurgen. De politie heeft niet bevestigd wat het ‘dodelijke wapen’ precies was, maar het is bekend dat het een voorwerp was dat de vrouw in huis had.

De politie zegt dat Morales en Sheen al lange tijd ruzie hadden en dat de situatie uit de hand liep toen de vrouw een poging deed om Sheen te wurgen. De politie heeft de vrouw gearresteerd en ze wordt momenteel vastgehouden in een gevangenis in Los Angeles.

De advocaat van Morales zegt dat de vrouw onschuldig is en dat ze alleen maar probeerde om Sheen te verdedigen. Hij zegt dat Sheen de vrouw had bedreigd en dat ze alleen maar probeerde om zichzelf te verdedigen.

Het is nog onduidelijk wat er precies gebeurd is, maar het is duidelijk dat de situatie uit de hand liep en dat er een gevaarlijk wapen bij betrokken was. Het is belangrijk dat mensen in dergelijke situaties altijd proberen om rustig te blijven en de politie te bellen als er problemen zijn.