Burak Yilmaz maakt als trainer zijn eerste stappen bij Besiktas, niet bij Fortuna.

Burak Yilmaz heeft zijn eerste stappen als trainer gezet bij Besiktas, niet bij Fortuna. De voormalige Turkse international heeft de afgelopen jaren als speler gespeeld voor verschillende clubs, waaronder Galatasaray, Fenerbahçe en Lazio.

Na zijn afscheid als speler in mei 2020, heeft Yilmaz de stap naar het trainersvak gemaakt. Hij heeft een tweejarig contract getekend bij Besiktas, waar hij de opvolger is van Sergen Yalcin. Yilmaz zal de verantwoordelijkheid krijgen om Besiktas naar de top van de Turkse competitie te leiden.

Yilmaz was eerder in gesprek met Fortuna Sittard over een mogelijke overstap naar de Nederlandse Eredivisie. Uiteindelijk heeft hij besloten om voor Besiktas te kiezen, waar hij de kans krijgt om te laten zien wat hij als trainer kan bereiken.

Yilmaz is een ervaren speler met veel kennis van het spel en de Turkse competitie. Hij is een gedreven trainer die er alles aan doet om zijn team te laten winnen. Met zijn ervaring en motivatie is Yilmaz de perfecte keuze voor Besiktas om de club naar de top te leiden.