Bruce Springsteen annuleert optredens vanwege maagzweer

Bruce Springsteen, de bekende Amerikaanse rockster, heeft onlangs zijn optredens in Australië en Nieuw-Zeeland moeten annuleren vanwege een maagzweer. De zanger heeft een lange geschiedenis van maagproblemen, waaronder maagzweren, en heeft daarom besloten om de tournee te annuleren.

De zanger heeft een verklaring uitgegeven waarin hij zegt dat hij de laatste tijd veel pijn heeft gehad en dat hij de artsen heeft gevraagd om hem te onderzoeken. Na onderzoek bleek dat Bruce een maagzweer had, waardoor hij de optredens moest annuleren.

De fans van Bruce zijn erg teleurgesteld dat de tournee is geannuleerd, maar begrijpen ook dat de gezondheid van de zanger voorop staat. Bruce heeft aangekondigd dat hij de tournee later dit jaar zal hervatten, zodra hij volledig hersteld is.

Bruce Springsteen wordt algemeen beschouwd als een van de meest invloedrijke rockartiesten van de afgelopen decennia. Zijn muziek heeft miljoenen mensen over de hele wereld aangesproken en heeft een blijvende indruk achtergelaten. Hoewel de tournee is geannuleerd, hopen fans dat Bruce snel herstelt en weer op het podium kan staan.