Brouwer/Meeuwsen overleven krankzinnige set en gaan verder op WK

Brouwer/Meeuwsen overleven krankzinnige set en gaan verder op WK

Beachvolleybal

De Nederlandse beachvolleybalsters Sanne Keizer en Madelein Meppelink hebben een krankzinnige set overleefd tegen het Braziliaanse duo Brouwer/Meeuwsen en zijn doorgegaan naar de volgende ronde op het WK Beachvolleybal. Het was een spannende wedstrijd waarbij de Nederlandse dames uiteindelijk met 21-19 wonnen.

De Braziliaanse dames Brouwer/Meeuwsen hadden een goede start in de wedstrijd en leidden met 8-4. De Nederlandse dames wisten echter terug te komen en namen de leiding met 14-13. De Braziliaanse dames gaven echter niet op en kwamen terug tot 19-19. Uiteindelijk wisten Keizer/Meppelink de set alsnog te winnen met 21-19.

Het was een zeer spannende set waarin beide teams hun beste spel lieten zien. De Nederlandse dames toonden veel karakter door de set te winnen, ondanks dat ze achter stonden. Door deze overwinning zijn Keizer/Meppelink door naar de volgende ronde van het WK Beachvolleybal.

Het was een geweldige prestatie van de Nederlandse dames en ze hebben laten zien dat ze mee kunnen doen op het hoogste niveau. We hopen dat ze in de volgende rondes net zo goed zullen spelen en dat ze ver kunnen komen op het WK Beachvolleybal.