Brobbey spijt nederlaag Ajax tegen PSV: 'Had kansen moeten benutten'

Brobbey spijt nederlaag Ajax tegen PSV: ‘Had kansen moeten benutten’

Na de nederlaag van Ajax tegen PSV in de Eredivisie, heeft speler Brian Brobbey spijt uitgesproken over het resultaat. De aanvaller vond dat Ajax had moeten profiteren van de kansen die het had gekregen.

De wedstrijd tussen Ajax en PSV eindigde in een 1-2 overwinning voor de Eindhovenaren. Brobbey speelde de hele wedstrijd en was teleurgesteld dat Ajax de kansen die het had gekregen niet had benut.

“We hadden meer kansen moeten benutten,” zei Brobbey na afloop. “We hadden meer druk moeten zetten op PSV en meer voetballen moeten spelen. We waren niet goed genoeg vandaag.”

Hoewel Brobbey teleurgesteld was over het resultaat, was hij ook tevreden met de prestaties van zijn teamgenoten. “We hebben hard gewerkt en ons best gedaan om te winnen,” zei hij. “We hebben veel energie gestoken in de wedstrijd, maar helaas was het niet genoeg.”

Het resultaat betekent dat Ajax nu tweede staat in de Eredivisie, achter PSV. Brobbey is ervan overtuigd dat Ajax de komende wedstrijden beter zal presteren. “We moeten ons blijven concentreren op onze prestaties en ons best blijven doen om te winnen,” zei hij.