Brobbey: 'Ik ben geraakt door de Ajax-campagne tegen haat op sociale media'

Brobbey: ‘Ik ben geraakt door de Ajax-campagne tegen haat op sociale media’

De Nederlandse voetbalclub Ajax heeft een campagne gelanceerd om haat op sociale media te bestrijden. De campagne, getiteld ‘Hate the Hate’, is bedoeld om mensen te helpen hun online gedrag te verbeteren en om de negatieve energie die online wordt verspreid te verminderen.

De campagne heeft veel steun gekregen vanuit de Ajax-gemeenschap, waaronder ook van de Nederlandse voetballer Brian Brobbey. Brobbey, die als jeugdspeler bij Ajax speelt, heeft gezegd dat hij geraakt is door de campagne.

“Ik ben erg onder de indruk van de campagne. Het is zo belangrijk dat we ons online gedrag verbeteren en haat op sociale media bestrijden. We moeten samenwerken om een positieve online omgeving te creëren”, zei Brobbey.

De campagne is bedoeld om mensen te helpen bewust te worden van hun online gedrag en om een positieve bijdrage te leveren aan het online debat. De campagne bevat ook een serie video’s met tips over hoe je een positieve bijdrage kunt leveren aan het online debat.

Brobbey is niet de enige die de campagne steunt. Ook andere spelers, zoals Dusan Tadic, Siem de Jong en Klaas-Jan Huntelaar, hebben hun steun uitgesproken voor de campagne.

De campagne is een goede stap in de richting van het verminderen van haat op sociale media. Het is belangrijk dat we samenwerken om een positieve online omgeving te creëren. Alleen door samen te werken kunnen we ervoor zorgen dat iedereen zich veilig en gerespecteerd voelt op sociale media.