Britt Dekker wint Europees Kampioenschap Dressuur met haar ‘Talpa-paard’ George

Afgelopen week heeft Britt Dekker het Europees Kampioenschap Dressuur gewonnen met haar paard George. Het was een ongelooflijke prestatie voor de Nederlandse amazone, die al jarenlang in de internationale dressuurwereld actief is.

Britt Dekker en haar paard George waren de afgelopen maanden druk bezig met het voorbereiden op de Europese Kampioenschappen. Ze trainden hard om hun techniek te perfectioneren en hun samenwerking te verbeteren. Uiteindelijk lukte het hen om de titel te winnen, waardoor Britt Dekker de eerste Nederlandse amazone is die het Europees Kampioenschap Dressuur heeft gewonnen.

George is een ‘Talpa-paard’, wat betekent dat hij speciaal is gefokt voor dressuur. Hij is een zeer intelligent paard, dat zich gemakkelijk aanpassen aan de verschillende situaties waarin hij terecht komt. Het is dan ook geen verrassing dat hij zo’n geweldige prestatie heeft neergezet.

Britt Dekker en George hebben een geweldige prestatie neergezet en laten zien dat Nederland een krachtige speler is in de internationale dressuurwereld. We feliciteren Britt Dekker met haar overwinning en wensen haar veel succes in de toekomst!