Britse politie arresteert man voor Banksy-diefstal, maar stopbord zelf nog niet gevonden

Britse politie arresteert man voor Banksy-diefstal, maar stopbord zelf nog niet gevonden

De Britse politie heeft afgelopen week een man gearresteerd in verband met de diefstal van een beroemd Banksy-stopbord. Het stopbord, dat bekend staat als “Choose Your Weapon”, werd in 2019 gestolen uit de buurt van de Clacton-op-Sea Pier in Essex.

De politie heeft een man van in de dertig gearresteerd op verdenking van diefstal. De man is opgepakt in een huis in Essex en wordt nu verhoord door de politie. Hoewel de politie niet heeft bevestigd dat de man verantwoordelijk is voor de diefstal, is hij wel verdacht van betrokkenheid bij de zaak.

Het Banksy-stopbord is een van de meest bekende kunstwerken van de beroemde graffiti-artiest. Het werd in 2019 gestolen uit de buurt van de Clacton-op-Sea Pier in Essex. De politie heeft sindsdien gezocht naar de dader, maar tot nu toe is het stopbord nog steeds niet gevonden.

De politie heeft laten weten dat ze blijven zoeken naar het stopbord en dat ze hopen dat het kan worden teruggevonden. Ze hebben ook gevraagd aan mensen die informatie hebben over de diefstal om contact op te nemen met de politie.

Het Banksy-stopbord is een uniek kunstwerk dat veel waarde heeft voor veel mensen. De politie hoopt dat ze het stopbord kunnen terugvinden, zodat het weer kan worden teruggebracht naar waar het thuishoort.