Britney Spears en ex Sam Asghari delen gezamenlijke voogdij over vijf honden

Britney Spears en haar ex-vriend Sam Asghari delen gezamenlijke voogdij over vijf honden. De twee zijn al een tijdje uit elkaar, maar hebben besloten om samen verantwoordelijk te zijn voor hun honden.

De popster en de fitnessinstructeur begonnen hun relatie in 2016 en waren samen tot eind 2019. Hoewel ze niet meer samen zijn, hebben ze besloten om samen verantwoordelijk te zijn voor hun vijf honden.

De twee hebben ieder twee honden en een derde die ze samen hebben. De honden van Britney zijn een Franse bulldog genaamd Hannah en een Chihuahua genaamd Lacy. Sam heeft een Engelse Bulldog genaamd King en een Pomeranian genaamd Koda. De derde hond is een kruising tussen een Chihuahua en een Pomeranian genaamd London.

Hoewel de twee niet meer samen zijn, blijven ze goede vrienden en delen ze de verantwoordelijkheid voor de honden. Ze hebben afgesproken dat ze de honden regelmatig bij elkaar zullen brengen, zodat de honden elkaar kunnen blijven zien.

Het is mooi om te zien dat Britney en Sam zo verantwoordelijk zijn voor hun honden, ook al zijn ze niet meer samen. Het is een goed voorbeeld van hoe je als ex-partners nog steeds goed met elkaar kunt omgaan.