Brentford houdt Chelsea op nul in knappe uitoverwinning

Brentford heeft zaterdagavond een knappe uitoverwinning geboekt tegen Chelsea in de vierde ronde van de FA Cup. De Londense club won met 0-1 door een doelpunt van Ivan Toney in de tweede helft.

Het was een verrassende overwinning voor Brentford, die als underdog de strijd aangingen tegen de regerende kampioen van Engeland. De ploeg van Thomas Frank begon sterk aan de wedstrijd en had al vroeg in de wedstrijd een grote kans om op voorsprong te komen, maar de kopbal van Sergi Canos werd gepareerd door doelman Kepa Arrizabalaga.

Chelsea had meer balbezit en creƫerde meer kansen, maar kon geen doelpunt maken. In de tweede helft kwam Brentford steeds beter in de wedstrijd en na een mooie aanval was het Ivan Toney die de 0-1 binnenschoot.

De overwinning was een verdiende beloning voor Brentford, dat een goede prestatie leverde tegen een sterke tegenstander. De ploeg van Thomas Frank heeft zich nu geplaatst voor de volgende ronde van de FA Cup, waar ze het opnemen tegen Leicester City.