Bram van den Berg, drummer van Krezip, blijft ook in 2024 optreden met U2

Bram van den Berg, drummer van Krezip, blijft ook in 2024 optreden met U2

Bram van den Berg, de drummer van de Nederlandse band Krezip, heeft aangekondigd dat hij ook in 2024 zal optreden met U2. De band, die al meer dan 40 jaar bestaat, is een van de meest succesvolle rockbands ter wereld.

Van den Berg heeft al meer dan 10 jaar ervaring als drummer bij Krezip. Hij is een van de meest getalenteerde drummers in Nederland en heeft al veel optredens gedaan met verschillende internationale artiesten.

In 2020 werd hij gevraagd om te spelen met U2 tijdens hun Europese tour. Van den Berg was onmiddellijk enthousiast en accepteerde de uitnodiging. Na een succesvolle tournee heeft U2 besloten om Van den Berg ook in 2024 te vragen om met hen op te treden.

Van den Berg is erg blij met deze kans om opnieuw met U2 op te treden. Hij zegt dat het een geweldige ervaring is om met zo’n legendarische band op te treden. Hij hoopt dat hij in 2024 nog meer mensen kan bereiken met zijn muziek.

Het is duidelijk dat Van den Berg een grote kans heeft gekregen om zijn muzikale talenten te laten zien aan een wereldwijd publiek. We kunnen niet wachten om te zien wat hij in 2024 gaat doen met U2!